Om Ønskebasen

kærlighed som gave

Gaver online siden 2005

I dag kan virksomheder ikke komme udenom også at skulle være tilstede på internettet. Men i 2005 var det stadig en meget lille del, som havde en hjemmeside eller endda solgte produkter på nettet.

Derfor var Ønskebasen en af de meget få på det tidspunkt, som havde et fokus på salg af gaveartikler via en webshop. I dag er der rigtig mange, og selv store kendte butikker i Danmark har et godt udvalg af gaveartikler.

Gaver er kærlighed

Men Ønskebasen har et andet fokus. Vi behøver ikke være store. Vi skal bare være gode. Vi vil være gode til at inspirere til gaveideer, vi vil være gode til en hurtig og effektiv service, og vi vil have gode varer – ikke skrammel som alt for lidt går i stykker. En gave er ikke bare en ting – det er i den sidste ende en kærlighedserklæring til et andet menneske. Dét skal der være kvalitet i.

Hvordan køb af gaver online udvikler sig de næste 5-10 år er umuligt at spå om. Men vi er sikre på, at én ting ikke ændrer sig: Kvalitet, god service og kærligheden i at give en gave forbliver som det samme ønske som altid!

Hvor nyttig var denne artikel?

Klik på en stjerne for at lave bedømmelse!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Stemmeantal:

Vi er kede af at artiklen ikke var nyttig for dig!

Lad os forbedre artikel!