Studentergave

Studentergave

Studentergave til ham 2019

koer-porsche-audi-gave

En studentergave til ham i 2019… Hvad skal man give? Der er uanede muligheder, men det skal både passe til ham, og så skal det jo være noget særligt også. En fødselsdag sker jo en gang om året, men at blive student sker kun én gang i livet.

Vi har her prøvet at samle nogle gaveideer til studentergaver til ham 2019. Har du andre gode ideer, er du mere end velkommen til at lægge en kommentar med tips og inputs til gaver til studenter anno 2019. Du kan også finder studentergave til hende 2019 her.

Flot højtaler og lækker lyd

Danske Kreafunk har designet denne lækre højtaler, som er trådløs og kan sluttes til telefonen via bluetooth . Kreafunk er kendt for at lave god lyde kombineret med flot og æstetisk design, som samtidig er funktionel lidt mere innovativ end de fleste andre. Og stadig til en overkommelig pris.

En lækker studentergave til ham som er lidt kræsen, sætter pris på musik, og kan trænge til noget flot i sin (måske kommende) lejlighed.)

Gå til forhandler

Kreafunk amove højtaler sort

Gå amok i en pølsevogn

Den klassiske spise fra restaurant fodkold er unægteligt et fortrinligt mellemmåltid imellem dagens gøremål og smager fantastisk såvel på en varm sommerdag, som en kold vinteraften. Med oplevelsesgaven ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gå til forhandler

Gave til pølsevogn

Stilrent vækkeur til ham

Velkommen til voksenlivet! Var det svært at komme op om morgen og afsted i skole? Så er sådan et stilrent vækkeur lige en studentergave til ham i 2019. Dette ur fra Karlsson er flot og ser godt ud på hans værelse eller lejlighed. Det er digitalt og lyser først om natten, når man rører ved det, og kan vise både dato, tid og klokken.

Til den kræsne student som både vil være praktisk og stilren. Og som har brug for en god makker til at vække sig!

Gå til forhandler

Digitalt Vækkeur sort karlsson wood

Sportsvogn-tur som studentergave til ham

Har han taget kørekort, eller står lige overfor det, så er dette en studentergave til ham, der får den vildeste drengedrøm til at gå i opfyldelse. Vælg mellem en Audi R8 med en voldsom V8’er eller en hårdtpumpet Porsche 911 Turbo S med hækmotor. Begge vil med garanti få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, når speederen trykkes i bund og du accelererer ned af langsiden. En erfaren instruktør vil hjælpe ham med at mestre hårnålesvingene på enten Sjællands- eller Jyllandsringen.

Gå til forhandler

Kør sportsvogn porsche audi gave

Studentergave

Studentergave til hende 2019

Sort hvid verdenskort

En studentergave til hende i 2019… Hvad skal man give? Der er uanede muligheder, men det skal både passe til hende, og så skal det jo være noget særligt også. En fødselsdag sker jo en gang om året, men at blive student sker kun én gang i livet.

Vi har her prøvet at samle nogle gaveideer til studentergaver til hende 2019. Har du andre gode ideer, er du mere end velkommen til at lægge en kommentar med tips og inputs til gaver til studenter anno 2019. Du kan også finder studentergave til ham 2019 her.

Verdenskort i sort hvid silhouet

Hun er blevet student, og verden ligger for hendes fødder og venter derude. Så hvad ville være mere passende som studentergave til hende end et stort verdenskort i en stilren og lækker sort hvid silhouette til hendes måske nye lejlighed, som illustrerer at hun for alvor er på vej ud i verden i 2019.

Gå til forhandler

Verdenskort sort hvid silhouet

Cocktail kursus som studentergave til hende

Hun er blevet student – det skal fejres – og der vil blive festet. Livet skal leves nu. Så hvad ville være mere passende, end at give hende dette kursus i at lave cocktails, så hun både kan have det sjovt, og samtidigt lære at lave nogle virkelig lækre drinks med kvalitet i. Et sikkert hit hos både hende og hendes venner efter studentereksamenen.

Gå til forhandler

Cocktail kursus københavn studentergave

Rød eller blå student?

Hvis hun bliver en rød eller blå student, så kunne en af de fantastiske Hoptimister Bumble i studenterudgave måske være sagen. Garanteret til at sprede godt humør og tidløst design, som aldrig går helt af mode, så er en Hoptimist Bumble måske lige dét, der skal til.

Gå til forhandler

Hoptimist student bumble rød Hoptimist student bumble blå

 

Rejseroulette – rejsedestination ukendt

Er hun til overraskelser og eventyr? Er hun til rejser og oplevelser? Så er den perfekte studentergave til hende måske en rejse, hvor destinationen er ukendt.

Spin rouletten og send hende på eventyr med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Læg al ansvaret og besværet væk og spring ud i livet uden helt at vide hvor det lander. Det kan dog godt røbes at det kommer til at være en storby i Europa, fuld af overraskelser.

Gå til forhandler

rejse som studentergaver 2019

Vi håber du kunne bruge disse gaveideer til studenter. Der er mange flere muligheder, men kunsten er jo at udvælge nogle, som man synes er særligt interessante. Og vi vil i hvert fald fortsat gøre vores bedste for at inspirere til studentergaver til hende 2019, så længe vi kan blive ved!