Studentergave

Studentergave til hende 2019

Sort hvid verdenskort

En studentergave til hende i 2019… Hvad skal man give? Der er uanede muligheder, men det skal både passe til hende, og så skal det jo være noget særligt også. En fødselsdag sker jo en gang om året, men at blive student sker kun én gang i livet.

Vi har her prøvet at samle nogle gaveideer til studentergaver til hende 2019. Har du andre gode ideer, er du mere end velkommen til at lægge en kommentar med tips og inputs til gaver til studenter anno 2019. Du kan også finder studentergave til ham 2019 her.

Verdenskort i sort hvid silhouet

Hun er blevet student, og verden ligger for hendes fødder og venter derude. Så hvad ville være mere passende som studentergave til hende end et stort verdenskort i en stilren og lækker sort hvid silhouette til hendes måske nye lejlighed, som illustrerer at hun for alvor er på vej ud i verden i 2019.

Gå til forhandler

Verdenskort sort hvid silhouet

Cocktail kursus som studentergave til hende

Hun er blevet student – det skal fejres – og der vil blive festet. Livet skal leves nu. Så hvad ville være mere passende, end at give hende dette kursus i at lave cocktails, så hun både kan have det sjovt, og samtidigt lære at lave nogle virkelig lækre drinks med kvalitet i. Et sikkert hit hos både hende og hendes venner efter studentereksamenen.

Gå til forhandler

Cocktail kursus københavn studentergave

Rød eller blå student?

Hvis hun bliver en rød eller blå student, så kunne en af de fantastiske Hoptimister Bumble i studenterudgave måske være sagen. Garanteret til at sprede godt humør og tidløst design, som aldrig går helt af mode, så er en Hoptimist Bumble måske lige dét, der skal til.

Gå til forhandler

Hoptimist student bumble rød Hoptimist student bumble blå

 

Rejseroulette – rejsedestination ukendt

Er hun til overraskelser og eventyr? Er hun til rejser og oplevelser? Så er den perfekte studentergave til hende måske en rejse, hvor destinationen er ukendt.

Spin rouletten og send hende på eventyr med fly (tur/retur) og 2 overnatninger på 3-stjernet hotel, for 2 personer. Læg al ansvaret og besværet væk og spring ud i livet uden helt at vide hvor det lander. Det kan dog godt røbes at det kommer til at være en storby i Europa, fuld af overraskelser.

Gå til forhandler

rejse som studentergaver 2019

Vi håber du kunne bruge disse gaveideer til studenter. Der er mange flere muligheder, men kunsten er jo at udvælge nogle, som man synes er særligt interessante. Og vi vil i hvert fald fortsat gøre vores bedste for at inspirere til studentergaver til hende 2019, så længe vi kan blive ved!

Hvor nyttig var denne artikel?

Klik på en stjerne for at lave bedømmelse!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Stemmeantal:

Vi er kede af at artiklen ikke var nyttig for dig!

Lad os forbedre artikel!

No Comment

Leave a Comment